Menu
Καλάθι αγορών

BIO TANIX EXTREME

BIO TANIX EXTREME

Με την αποκλειστική φόρμουλα FORCE-PLASTIA, η σειρά BIO TANIX EXTREME ισιώνει ακόμη και τα πιο σγουρά μαλλιά, μειώνει τον όγκο, εξαφανίζει το φριζάρισμα σε μία μόνο εφαρμογή. Συγχρόνως εξαιτίας Violet 43 που περιέχει στα συστατικά του, εξαφανίζει κόκκινους και κίτρινους ανεπιθύμητους τόνους. 

Αυτή η φόρμουλα περιέχει βασικά συστατικά που επιδιορθώνουν πλήρως τα μαλλιά παρέχοντας μαλακτικές και ισιωτικές ικανότητες, πλήρη θρέψη και απόλυτα υγιή μαλλιά. Πείτε αντίο στις σκληρές χημικές ουσίες και τα συντηρητικά! Με το BIO TANIX EXTREME τα μαλλιά σας αποκτούν υγιή εμφάνιση με έντονη λάμψη και απόλυτα λεία προστατεύοντάς τα τις καθημερινές επιθέσεις, χωρίς φορμαλδεύδη ( και μην ξεχνάτε ότι η φορμαλδεύδη είναι αέριο επιβλαβές για τον άνθρωπο που εκλύεται με την θερμότητα.

Αγοράστε τα προϊόντα online!

Ήξερες ότι?

Τα ταννικά οξέα που υπάρχουν στη σύνθεση της BIO είναι εκχύλισμα από ένα δέντρο που ονομάζεται Acacia Negra και το οποίο βρίσκεται στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου; Αυτό το οξύ αυξάνει τις υδρογονώσεις στα μαλλιά, αποκαθιστώντας τις φθορές και δίνοντας νέο σχήμα στις τρίχες, χωρίς να επηρεάζει την δομή της τρίχας αλλά αντιθέτως διορθώνοντας την.

Guide service – Step by Step

Bio Tanix Extreme Treatment

PURIFYING SHAMPOO

Είναι ένα καθαριστικό σαμπουάν που αφαιρεί όλα τα μεταλλικά στοιχεία και άλατα όπως και όλα τα προϊόντα styling ή σιλικόνες χωρίς όμως να ταλαιπωρεί τα μαλλιά ανοίγοντας τα λέπια. Απλά τα προετοιμάζει για να λάβουν την επόμενη φάση της θεραπείας. 

Το Ph του είναι 5,5 (1 L)

Όξινα προιόντα που δεν ανοίγουν τα λέπια της τρίχας, αντίστροφα τα κλείνουν, γι’αυτό και είναι ιδανικό το σαμπουάν μετά από βαφή, για κλείδωμα χρώματος.

Τρόπος χρήσης: Σε νωπά μαλλιά εφαρμόστε το Purifying Shampoo step 1 και κάντε μασάζ στα μαλλιά ομοιόμορφα.

REDUCER COMPLEX

Η τεχνολογία Force Plastia έχει εσωτερική δράση στον πυρήνα της τρίχας και όξινο pH απελευθερώνοντας τους δεσμούς υδρογόνου στα μαλλιά και σφραγίζοντάς τα. Σε συνδυασμό με το μείγμα αμινοξέων που περιλαμβάνει, έχουμε έως και 100% ίσιωμα χωρίς βλάβες, χωρίς ύποπτες ή δυσάρεστες οσμές και συγχρόνως  ανεπιθύμητους τόνους στα μαλλιά. Απόλυτα ίσια μαλλιά εύκολα και με ασφάλεια.

Τρόπος χρήσης: Για ανθεκτικά και φυσικά μαλλιά, στεγνώστε στο 60 - 80% τα μαλλιά. Στη συνέχεια, χωρίστε τα μαλλιά και εφαρμόστε το Complex Reducer τούφα-τούφα ένα εκατοστό μακριά από το τριχωτό της κεφαλής. Μετά την πλήρη εφαρμογή, καλύψτε τα μαλλιά με ένα σκουφάκι  και αφήστε τα για 60 λεπτά. Τέλος, ξεπλύνετε το 100% του προϊόντος.


Για ξανθά και λεπτά μαλλιά στεγνώστε στο 50% και εφαρμόστε τo step 4 ανά τούφα. Καλύψτε τα μαλλιά με πλαστικό κάλυμμα και αφήστε το για 45 λεπτά. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε το καλά.


Αφού το ξεπλύνετε και τραβήξετε την υγρασία με μια στεγνή πετσέτα, χτενίστε τα μαλλιά και ξεκινήστε να στεγνώνετε καλά και σωστά για ένα πολύ καλό φορμάρισμα. Στη συνέχεια, πάρτε λεπτές τούφες και περάστε με την πρέσα κάθε τούφα 7 έως 1ο φορές ανάλογα με κάθε τύπο μαλλιών. Τα ξανθά μαλλιά πηγαίνουν σε θερμοκρασία 180°C έως 200°C, ανάλογα με την ποιότητα. Σε περίπτωση που έχετε υποστεί επεξεργασία χρώματος μαλλιών, συνιστάται η χρήση Leave-In Bio Tanix από τη σειρά περιποίησης στο σπίτι, πριν ξεκινήσετε να στεγνώνετε τα μαλλιά με πιστολάκι.

REPAIR MASK

Αυτό το μοναδικό μαλακτικό περιέχει πρωτεΐνη μεταξιού στη φόρμουλα του που κλειδώνει τα λέπια και σταθεροποιεί το pH, προστατεύοντας τα μαλλιά από τις καθημερινές επιθέσεις. Εκτός από την επαναφορά της ελαστικότητας των μαλλιών έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που δίνουν στη θεραπεία μέγιστη διάρκεια, χαρίζοντας μοναδική λάμψη και απίστευτη λείανση στα μαλλιά. (1L)

Τρόπος χρήσης: Στο τελευταίο βήμα της διαδικασίας, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε τη Μάσκα Επανόρθωσης step 3. Εφαρμόστε τη στα μαλλιά και την αφήστε τη για 5 έως 10 λεπτά και έπειτα ξεπλύνετε όχι πολύ καλά. Θα έχετε ένα τέλειο Στυλ και φινίρισμα μαλλιών, όπως ακριβώς το επιθυμείτε. Η θεραπεία έχει ως αποτέλεσμα ίσια μεταξωτά λεία μαλλιά, γεμάτα υγεία και λάμψη.

BIO TANIX EXTREME HOME CARE LINE

Γραμμή Συντήρησης κατάλληλη για καθημερινή φροντίδα στο σπίτι.

Η γραμμή φροντίδας Extreme Home Bio Tanix αναπτύχθηκε για τη συντήρηση των πρωτεϊνικών θεραπειών παρέχοντας μακράς διαρκείας λαμπερά, λεία και γεμάτα υγεία μαλλιά. Είναι υψίστης σημασίας να τα χρησιμοποιείτε για την μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια της θεραπείας.

  • Σαμπουάν
  • Conditioner
  • Leave in
  • Μάσκα

Συστατικά

Τεχνολογίες

Tannic Acids

Tannic Acids: Είναι ένα φυσικό εκχύλισμα από το βραζιλιάνικο δέντρο που ονομάζεται Acacia Negra. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον, ένα προϊόν που δεν προκαλεί βλάβες στην ανθρώπινη υγεία. Δρα στα μαλλιά αυξάνοντας τους δεσμούς υδρογόνου παρέχοντας απίστευτο αποτέλεσμα και δράση εξάλειψης του φριζαρίσματος. Ορίζεται ως υδατοδιαλυτό πολυμερές που παρέχει πρωτεΐνη, όπως το Ταννικό Οξύ. Περιέχει φαρμακολογικές ιδιότητες όπως αντιοξειδωτικά, στυπτικά, αιμοστατικά, θεραπευτικά, αντισηπτικά, μεταξύ άλλων. Είναι υπεύθυνο για την ισορροπία των δισουλφιδικών δεσμών που επιτρέπει τη μετατροπή του φυσικού της σχήματος σε λεία ίσια μαλλιά μετά την όλη διαδικασία.

Hyaluronic Acid

Hyaluronic Acid: Έχει συστατικά κατά της γήρανσης, γεμίζει τα κενά στις τρίχες των μαλλιών και παρέχει προστασία στο τρίχωμα, διατηρώντας την υγρασία και την ακεραιότητα του άξονα των μαλλιών. Έτσι, διατηρεί τα μαλλιά υγιή, λεία και λαμπερά.

Luna Matrix

Luna Matrix: Συστατικό τελευταίας υψηλής τεχνολογίας που λειτουργεί σε όλα τα στρώματα της τρίχας, καθώς επαναφέρει στο φλοιό της τη λάμψη και το φυσικό μεταξωτό άγγιγμα, προσφέροντας βαθιά αποκατάσταση στο εσωτερικό και το εξωτερικό σώμα των μαλλιών. Παρέχει επίσης ισχυρή προστασία από καθημερινές επιθέσεις με χημικές διαδικασίες όπως και με τη συνεχή χρήση θερμών εργαλείων.

Γαλακτικό οξύ

Γαλακτικό οξύ: Βοηθά στην απορρόφηση της κερατίνης στον εσωτερικό φλοιό της τρίχας παρέχοντας ένα υγιές νέο σχήμα στα μαλλιά. Εξισορροπεί και σταθεροποιεί το pH.

Κερατίνη

Κερατίνη: Ανήκει στην οικογένεια των δομικών πρωτεϊνών που αποτελούνται από περίπου 21 αμινοξέα. Η μοριακή δομή του έχει χαρακτηριστικά όπως μικροΐνες για την αντίσταση των μαλλιών, ελαστικότητα και στεγανότητα. Αντικαθιστά τις πρωτεΐνες που χάνονται σε καθημερινή βάση από τον ήλιο, την εξωτερική ρύπανση και την κακή διατροφή.

Violet 43

Violet 43: Η σύνθεσή του συνδυάζει ενεργά συστατικά όπως αιθέρια έλαια, μαζί με μοβ και μπλε χρωστικές αφαιρώντας ομοιόμορφα τους κίτρινους τόνους από τα 2μαλλιά. Ταυτόχρονα, έχει φλαβονοειδή δηλαδή ένα από τα καλύτερα συστατικά που απορροφούν την ηλιακή ακτινοβολία προστατεύοντας από τις ακτίνες UV. Προστατεύει το χρώμα των μαλλιών και παρέχει φροντίδα από καθημερινές επιθέσεις.