Menu
Καλάθι αγορών

PROFIT PLEX

PROFIT PLEX

Η καλύτερη τεχνολογία για την καλύτερη προστασία των μαλλιών.

Ιδανική για μαλλιά που σπάνε και δεν μπορούν να μακρύνουν. Για γεμάτες και δυνατές άκρες.


Η τεχνολογία PPC αναπτύχθηκε με 50 αμινοξέα περισσότερα από κάθε άλλο αντίστοιχο προϊόν, λειτουργεί με βιο-συγγένεια για την αποκατάσταση των 19 έως 21 φυσικών αμινοξέων που αποτελούν την φυσική δομή της τρίχας. Λειτουργεί αρχικά με την πρόληψη και μετά με την άμεση επιδιόρθωση, την ενδυνάμωση των μαλλιών από την συνεχή  λήψη των  χημικών διαδικασιών. Το Profit Plex αναδομεί τις δομές της κερατίνης των μαλλιών αποφεύγοντας την φθορά που προκαλείται από τις χημικές επεξεργασίες, ιδανικό για να το αναμείξετε με αποχρωματιστικές σκόνες ή άλλα προιόντα.

Αποτελεί προχημική θεραπεία για την προστασία των μαλλιών κατά τη διάρκεια χημικών επεμβάσεων και συγχρόνως αναδομεί και προλαμβάνει τις ζημιές που μπορούν να επιφέρουν όλες οι τεχνικές εργασίες.

Συστατικά: αμινοξέα, κολλαγόνο, αλόη βέρα και πανθενόλη.


Αγοράστε τα προϊόντα online!

Guide service – Step by Step

PROFIT PLEX ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

INTENSE FORTIFIER

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ ΜΕ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΙΝΗ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΑΜΠΕΡΑ ΜΑΛΛΙΑ.

Η θεραπεία που αναπτύχθηκε με κολλαγόνο, αμινοξέα και PPC 50, αναδομεί πλήρως τον ινώδη ιστό των μαλλιών. Η μοναδική αυτή φόρμουλα αναγεννά ολοκληρωτικά τα μαλλιά, εμποδίζει τις βλάβες και θρέφει την τρίχα εσωτερικά και εξωτερικά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από χημικές διαδικασίες ή μόνο σε μαλλιά που θέλουμε να γίνουν δυνατά και να μην σπάνε για οποιοδήποτε λόγο. 

Το εύρος του pH είναι μεταξύ 5,2 και 5,7.


ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

Πριν από τις χημικές διαδικασίες: Σε ένα μπουκάλι ψεκασμού, προσθέστε 5 ml Intense Fortifier step 1 για κάθε 15 ml καθαρού χλιαρού νερού. Απλώστε στα μαλλιά και στεγνώστε με πιστολάκι. Στη συνέχεια, προχωρήστε με τις ανταύγειες με ασφάλεια.

Κατά τη διάρκεια χημικών επεξεργασιών: Προσθέστε 10% στη λευκαντική σκόνη ή στο μείγμα χρωματισμού για να αποφύγετε τη ζημιά. Παράδειγμα: για κάθε 30g σκόνης ή 60g χρώματος, χρησιμοποιήστε 3ml Intense Fortifier.

Αναδόμηση της δομής των μαλλιών: Λούστε τα μαλλιά με Hydra Shampoo και στεγνώστε τα με πετσέτα. Στη συνέχεια, στην παλάμη των χεριών σας, ανακατέψτε 5 ml Intense Fortifier συν τρεις αντλίες Linden Oil και απλώστε το κάνοντας μασάζ στα μαλλιά ανά τμήμα. Στη συνέχεια, αφήστε το για 5 λεπτά. Εφαρμόστε το Active Repair βήμα 2 στην κορυφή του βήματος 1 χωρίς να το ξεπλύνετε, κάντε μασάζ και κάντε παύση για 10 λεπτά.  Στεγνώστε και φορμάρετε τα μαλλιά.


Prime tip: Χρησιμοποιήστε Impact Mask για να προσφέρετε επιπλέον θρέψη σε πολύ πορώδη μαλλιά μετά την παύση της θεραπείας PLex.

ACTIVE REPAIR

ΜΑΣΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΕΙΔΟΥΣ ΙΝΑΣ

Το Active Repair λειτουργεί απευθείας στα τοιχώματα της τρίχας  και μαζί με τα αμινοξέα, διατηρούν την εσωτερική ενυδάτωση των μαλλιών. Με Aloe vera και Panthenol, προσφέρει υγιή όψη στην σύσταση και στην υφή των μαλλιών. Τα κατιονικά πολυμερή σχηματίζουν ένα προστατευτικό φιλμ διατηρώντας όλες τις ιδιότητές τους στο εσωτερικό τμήμα της δομής της τρίχας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Το pH είναι μεταξύ 3,5 και 4,0

Συνιστάται η χρήση:

  • Μετά τη λεύκανση
  • Μεταχρωματισμό
  • Επεμβάσεις μετά τη χημική μεταμόρφωση μαλλιών
  • Σταθεροποιεί το pH, επανορθώνει και ενυδατώνει τα μαλλιά.

Τρόπος χρήσης:

Μετά τις χημικές επεμβάσεις, λούζετε τα μαλλιά δύο φορές και στεγνώνετε μόνο με πετσέτα. Ενώ είστε ακόμα στο νεροχύτη, εφαρμόστε το Profit Plex Active Repair Step 2 τούφα - τούφα από τις ρίζες μέχρι τις άκρες, κάνοντας μασάζ. Αφήστε το να δράσει για 5 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά, εφαρμόστε προστατευτικό θερμότητας και τελειώστε όπως θέλετε.


LINDEN OIL

ΟΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΑΝΤΙΦΡΙΖΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

Με γερμανική τεχνολογία, το Linden Oil είναι μια απορροφητική θρεπτική ένωση που προέρχεται από το λουλούδι Tília Cordata. Περιέχει τουρμαλίνη που μειώνει το φριζάρισμα και έχει θερμοπροστατευτικές ιδιότητες αποφεύγοντας οποιαδήποτε φθορά στα μαλλιά. Επιπλέον, επιδιορθώνει τις σχισμένες άκρες και βοηθά άμεσα στη μείωση της ξηρότητας των μαλλιών. Και με τα δύο βασικά συστατικά (Intense Fortifier + Linden Oil) αποφεύγεται το σπάσιμο των άκρων καθώς τα μαλλιά έχουν υποστεί χημική επεξεργασία ή απλά είναι αδύναμα.

  • Κατάλληλο για χρήση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από χημικές επεξεργασίες.
  • Τα εύθραυστα μαλλιά γίνονται πιο δυνατά και υγιή
  • Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την φθορά και αυξάνει τη μακροζωία των μαλλιών και του χρώματος


Τρόπος χρήσης: Απλώστε μερικές σταγόνες στις παλάμες των χεριών και κατανήμετε ομοιόμορφα σε στεγνά ή νωπά μαλλιά, μετά το στέγνωμα με πιστολάκι. Κατάλληλο για χρήση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από χημικές επεξεργασίες. Τα εύθραυστα μαλλιά γίνονται δυνατά και πιο υγιή. Περιποιείται σε βάθος και αυξάνει τη μακροζωία του χρώματος


Συστατικά LINDEN OIL

Το αιθέριο έλαιο Lime Cordata εξάγεται από τα άνθη ενός συγκεκριμένου ευρωπαϊκού δέντρου, που ονομάζεται Lime Cordata. Λειτουργεί με αυτο-αναπλήρωση λιπιδίων στα μαλλιά, το οποίο είναι ένα σημαντικό μέρος της ενδοκυτταρικής μάζας της δομής της τρίχας. Κάνει τα λέπια των μαλλιών να σφραγισουν, αφήνοντας τα λαμπερά και επιδιορθώνοντας άμεσα τις σπασμένες ή προβληματικές άκρες. Λειτουργεί επίσης ως θεραπευτικό και καταπραϋντικο στο τριχωτό της κεφαλής αναπληρώνοντας το υδρολιπιδικό φιλμ που αφαιρείται με όλες τις αλκαλικές διαδικασίες.

Επίσης, η τουρμαλίνη έχει μια ιοντική ένωση που μειώνει το φριζάρισμα σε εύθραυστα ή στατικά μαλλιά λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Διαθέτει έντονη θερμική προστασία που προστατεύει τα μαλλιά από τη ζέστη του στεγνωτήρα μαλλιών και του ισιώματος. Η τουρμαλίνη επιδρά δημιουργώντας μια προστατευτική μεμβράνη γύρω από τον άξονα των μαλλιών έναντι των οξειδωτικών παραγόντων.

Η βιταμίνη Ε έχει αντιγηραντικές ιδιότητες, που δρουν ενάντια στις ελεύθερες ρίζες οι οποίες συνήθως προκαλούν βλάβη στα μαλλιά. Η βιταμίνη Ε βοηθά επίσης στη μείωση της τριβής των μαλλιών από το ένα στο άλλο, αποφεύγοντας το σπάσιμο 100%. Τέλος, αποκτήστε απαλά και ενυδατωμένα μαλλιά, εξισορροποντας το pH και διεγείροντας την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών, αποφεύγοντας ζημιές κατά τη διάρκεια των διαδικασιών στεγνώματος.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

AminoPlex: Το ενεργό Aminoplex αποτελείται από μια φόρμουλα που δρα στις ίνες της τρίχας, συνδέοντας τους δισουλφιδικούς δεσμούς και αποκαθιστώντας τα κατεστραμμένα μαλλιά. Ταυτόχρονα αντικαθιστά τα λιπίδια και τη μάζα των μαλλιών, διατηρώντας τα μαλλιά μεταξένια, και υγιή μαλλιά. Η  δράση του κατά των βλαβών διατηρεί τα μαλλιά υγιή ακόμη και κατά τη διάρκεια χημικών διεργασιών.